FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
uszkodzona płyta główna Odpowiedzialność serwisu naprawczego (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: uszkodzona płyta główna Odpowiedzialność serwisu naprawczego
Jakub Dębski (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
uszkodzona płyta główna Odpowiedzialność serwisu naprawczego  
Witam Czy może ktoś doradzić mi czy (i ewentualnie jaka) jest odpowiedzialność serwisu naprawczego (nie autoryzowanego)? Jeżeli oddam jakąś rzecz do naprawy, a w serwisie zostanie ona uszkodzona jeszcze bardziej, w jaki sposób mogę dochodzić odszkodowania za wyrządzone straty? Pytanie jest dla mnie dosyć ważne, ponieważ oddałem do serwisu notebook'a, który miał problemy z ładowaniem baterii, a po naprawie w ogóle nie startuje (uszkodzona płyta główna, jak się telefonicznie dowiedziałem od pracownika serwisu). Dzisiaj będę jechał wyjaśniać sprawę. Jedynym dokumentem potwierdzającym stan przed naprawą jest potwierdzenie przyjęcia notebook'a do naprawy, z opisanym problemem. Opis ten jest bardzo lakoniczny (dwa zdania). Dodatkowo termin realizacji z kwitu przyjęcia do naprawy to 3 dni, ja czekam już 7 dni. Czy z powodu takiej zwłoki w wykonaniu usługi coś mi przysługuje? pozdrawiam, Jakub

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
      Tematy Autor Data
    thread link
uszkodzona płyta główna Odpowiedzialność serwisu naprawczego
Jakub Dębski 2008/07/13 20:38
    thread link
thread linkthread link uszkodzona płyta główna Odpowiedzialność serwisu naprawczego
    thread link
thread linkthread link uszkodzona płyta główna Odpowiedzialność serwisu naprawczego
Marcin Debowski 2008/07/13 20:38
    thread link
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team