|
|
|
logitech harmony Zasięg RF Logitech Harmony 895
|
|
|
Czy ktoś z Was używa pilota Logitech Harmony Remote 895 i korzysta z opcji sterowania przez fale radiowe? Interesuje mnie jaki zasięg ma w rzeczywistości ten pilot. Producent podaje, że do 100 stóp (to ponad 30 metrów), ale czy da radę przejść przez dwie ściany, jak to jest w moim przypadku? Pozdrawiam Paweł
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Czy ktoś z Was używa pilota Logitech Harmony Remote 895 i korzysta z opcji sterowania przez fale radiowe? Interesuje mnie jaki zasięg ma w rzeczywistości ten pilot. Producent podaje, że do 100 stóp (to ponad 30 metrów), ale czy da radę przejść przez dwie ściany, jak to jest w moim przypadku? A ściany zbrojone czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Czy ktoś z Was używa pilota Logitech Harmony Remote 895 i korzysta z opcji sterowania przez fale radiowe? Interesuje mnie jaki zasięg ma w rzeczywistości ten pilot. Producent podaje, że do 100 stóp (to ponad 30 metrów), ale czy da radę przejść przez dwie ściany, jak to jest w moim przypadku? A ściany zbrojone czy nie? Z tego co wiem to nie, ale 100% pewności nie mam - ściany są generalnie z tradycyjnej cegły ceramicznej. Pozdrawiam Paweł
|
|
|
|
|
|
|
|