FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
logitech harmony Zasięg RF Logitech Harmony 895 (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: logitech harmony Zasięg RF Logitech Harmony 895
Paweł (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
logitech harmony Zasięg RF Logitech Harmony 895  
Czy ktoś z Was używa pilota Logitech Harmony Remote 895 i korzysta z opcji sterowania przez fale radiowe? Interesuje mnie jaki zasięg ma w rzeczywistości ten pilot. Producent podaje, że do 100 stóp (to ponad 30 metrów), ale czy da radę przejść przez dwie ściany, jak to jest w moim przypadku? Pozdrawiam Paweł

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Santana (Gość)
Data urodzin:
Czy ktoś z Was używa pilota Logitech Harmony Remote 895 i korzysta z opcji sterowania przez fale radiowe? Interesuje mnie jaki zasięg ma w rzeczywistości ten pilot. Producent podaje, że do 100 stóp (to ponad 30 metrów), ale czy da radę przejść przez dwie ściany, jak to jest w moim przypadku? A ściany zbrojone czy nie?

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Paweł (Gość)
Data urodzin:
Czy ktoś z Was używa pilota Logitech Harmony Remote 895 i korzysta z opcji sterowania przez fale radiowe? Interesuje mnie jaki zasięg ma w rzeczywistości ten pilot. Producent podaje, że do 100 stóp (to ponad 30 metrów), ale czy da radę przejść przez dwie ściany, jak to jest w moim przypadku? A ściany zbrojone czy nie? Z tego co wiem to nie, ale 100% pewności nie mam - ściany są generalnie z tradycyjnej cegły ceramicznej. Pozdrawiam Paweł

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team