FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
ppstream Czy są tu jacyś fani piłki nożnej? Pytanie o PPStream, PPLive itp. (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: ppstream Czy są tu jacyś fani piłki nożnej? Pytanie o PPStream, PPLive itp.
kagemaru (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
ppstream Czy są tu jacyś fani piłki nożnej? Pytanie o PPStream, PPLive itp.  
Witam! Pytanie przyznam zadaję na oślep, bo za bardzo skończyły mi się pomysły gdzie mogę pytać. Czy ktoś z Was używa programów PPStream, SopCast itp. do oglądania meczów w necie? Przez dłuższy czas nie używałem żadnego z nich, a wcześniej (tak 3-4 mies. temu korzystałem sobie z nich w najlepsze) i teraz kiedy na nowo chcę zacząć oglądać spotkania szlag mnie trafia, bo po podłączeniu do jakiegokolwiek kanału dźwięk idzie ładnie, ale obraz jest RÓŻOWO-NIEBIESKI. Kuźwa mać! Siedze pół dnia w necie i szukam co z tym począć. Znalazłem informację, że trzeba nowe kodeki zainstalować. Tego to się sam domyśliłem. Mam najnowsze stery do swojej grafiki oraz 2 pakiety kodeków (k-lite codek pack 2.75 full i codec8) i nic! Szlag mnie trafia! Ludzie pomóżta, bo za 15 minut mecz!

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team